11
Mar
08

Farewell Chocolate cake


Farewell Cake buat salah satu temen kantor yang resign, aku diminta bikinin kue (apa ajah kata temen2) yo wes sekalian latihan decorating..and eng ing

eng…berantakaaan…hihihi

poto seadanya..(ga punya kamera..masih pake hape..MAKSAA…)

ceritanya bikin kerang kok kerangnya abstrak, bikin kerang bulak balik ko jungkir and meletot2, kuenya pake brokus, decornya pake buttercream and dcc sisa sisa (namanya juga kue seadanya) ceritanya kebayang sama cake buatan the famous mba peni yang farewell itu..boro2 bisa bikin tulisan2 cantik gitu..nulis dikertas aja ceker ayam apalagi pake buttercream..jadilah njiplak aja pake cookie cutter alphabet…


0 Responses to “Farewell Chocolate cake”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
March 2008
M T W T F S S
    Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: