07
Apr
08

Baby Cake for Sena

Karena semangat belajar and dalam rangka ajang latihan teruuus…akyu bikin baby cake ini buat hantaran waktu nengokin Baby sena putra dari pak abi temen kantorkyu.

Tadinya dah beli mainan bayi2an tapi kok pengen nyobain bikin pake fondant ajah…(hihihi kalo dah nyoba asyik juga uy…)ini babynya yang lagi main2 di baby cot lengkap ma selimut bintang2nya

Bikin botol susu juga dari fondant and sepasang sepatu baby dari buttercream..(ngikutin cara bikinnya dari wilton)

bikin bibsnya juga, tapi jadi kayak tas uy..hihihi

kata papa tulisannya masih jelek padahal dah beli patern huruf2 kemaren berhubung onceu..belom dicetak tulisannya aku dah bikin pinggiran bulet2 itu jadi kan ga bisa dipake soalnya cetakannya nabrak pinggirannya itu..(hihihi next time coba lagi…)


0 Responses to “Baby Cake for Sena”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

More Photos
April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: