11
Apr
08

Chocolate Basket

Another chocolate cake order dari um pepeng…Baek banget bapa yang satu ini mo kasih compliment buat property agent yang udah bantu dia waktu beli rumah..(hehehe terus aja jadi orang baik um..biar kecipratan orderan heheheh)

Nyoba teknik Basket Wave…(mo kursus ga kesampeian jadi maen huajaar ajah…HARUS BISA…kekekek)

tadinya mo coklat2 aja semua..cuma tukang kuenya kecentilan kalo ga rame ga puas..🙂 komentar papa varrick..yah ilang deh konsep elegancenya…jangan ditambahin macem2..(hehehe soalnya dah siap2 naburin spikels warna warni..)iya deh ada putihnya aja deh biar ga gelap banget, maka dibuatlah si blossom kecil2 dan pita putih…(perasaan kemaren bikin pita…lagi seneng pita apa bisanya itu doang bu???)


0 Responses to “Chocolate Basket”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

More Photos
April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: