15
Aug
08

Black Forrest ESTEDE…

Naaaaaahhhhhhh yang ini baru aseli pesanan diawal August

Pesen Black forest Kotak…Yah sud kita ikutin pakem2nya sajah..3 layer Chocolate sponge cake yang nyuoklaaaaat abish plus filling Dark Cherry and Whipcream Topingnya whipcream juga and parutan Coklat segondrong mungkin biar beneran kayak di hutan iteeeeeeemmm

Mulai saat ini ga bisa banyak2 fotonya account flickr gratisannya dah mo abiiis

(pengen upgrade nunggu dimodalin papa belom keliatan ada lampu2 ijo mo diapprove hiks..)


1 Response to “Black Forrest ESTEDE…”


  1. August 19, 2008 at 3:33 am

    di flickr kalo mo beli account flickr yang pro kan bisa juga dibeliin temen yang sama2 punya acount disitu, nah ntar aku yang beliin, dikau transfer aku, papanya varrick ga tau deh, xixixixix…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

More Photos
August 2008
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: