15
Dec
08

chocolate cake

Tertimbun pekerjaan kantor…kayaknya sudah lama tak mengupdate wordpress…lihat stok foto ada yang belom dilaporkan…dan inilah dia

Kue Ulang Tahun buat papanya febry…aku lagi pengen bikin yang bukan coklat tapi malah mintanya semua serba coklat..yo wes manut sajah, ceritanya pengen bikin yang vintage gituuuh..and bener aja…kata trisna….comment mamanya febry pas liat kuenya…”Kok..kuenya kuno…” hihihii…tapi yang senengnya semua bilang enaaaakkk…

naaah…yang ini black forrest mini buat neng anna yang lagi hamil…kata orang kalo bumil yang mau pamali kalo ga diturutin..minta yang cuilik ajah buat dimakan sendiri dengan request yang banyak filling dark cherrynya yah…Okey…dikasih bonus tuh toppingnya juga with Black cherry


2 Responses to “chocolate cake”


  1. December 30, 2008 at 5:19 am

    halo mba vicka,,, salam kenal yah! Mau tanya donk Cake coklat decor bunganya pake spuit no brp ya?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
December 2008
M T W T F S S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: