06
Jan
09

Badminton Cake for Anita’s Dad

Anita is my very loyal customer…kali ini giliran papanya yang ultah…desainnya terserah katanya tapi mo lucu2an ajah…

papanya anita ini punya hobby bulutangkis and suka maen sama 3 cucu2nya and request minta dikasih tulisan happy birthday angku…hahaha yah sudah dibuatkanlah lapangan bulu tangkis, raket, shuttlekook (gimana sih nulisnya au ah gelap…), kado2..and muka2 para cucu dan tidak lupa titipan ucapannya

gimana ya bikin muka opa2 supaya ga keliatan muda…dah aku keriput2in eh..malah kayak curang coreng…satu2nya yang menandakan itu opa2 adalah rambutnya yang abu2..selebihnya tampil muda abish kan angku yang sporty ya niit….(xixiixixi)

oh iya lupa..dalemnya blackforrest aka spongecake coklat filling darkcherry and creaam…


0 Responses to “Badminton Cake for Anita’s Dad”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
January 2009
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: