06
Jan
09

Fresh Strawberry VS Chocolate Strawberry

I always Love Strawberry….

Selalu bikin drooling and dengan mudahnya membuat cake tampak cantik..hehehe, si cake andalan JCC yang pasti semua orang suka dengan kelembutan dan rasa cream cheese and lemon ditambah segarnya buah strawberry…mmmm………this cake’s maded for Mbak Lenny. Thank you so much masih percaya aku and pesen kue lagi…:)

Nahhh kalo yang ini strawberrynya dari chocolate…hehehe abis ngembat buku cake cantik dalam mika di rumah mama..jadi iseng deh bikin2 begini…this is order from pak karno my new colegue at office yang penasaran pengen nyoba kue made in mama varrick… spongecake chocolate disiram pake cappucino syrup dilayer dengan mousse cappucino yang aduhai daahh…(ingat Berat BADAN!!!!!)


0 Responses to “Fresh Strawberry VS Chocolate Strawberry”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
January 2009
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: