26
Feb
09

Another chocolato cake

Kamis sore bumil dikantor telp ke my ext..

“mba vick mo kue dong…tapi yang coklat2 gituuu..pokoknya semuanya coklat…ga usah gede2 aku cuma lagi pengen banget makan kue coklat mba vicka”‘

“oh..okee deeeh ntar senin ya…”

” Ga mauu…maunya besok…”

mmmm…yang minta bumil nih..pantang ditolak kesian ntar anaknya ileran..hehehhe yah sud dibuatkan lah seperti biasa 3 layer mois chocolate cake filling ganache kocok..topping ganache juga and…praktek mawar dari ganache….(akhirnya beli cone mawar..cuma kepake 3 biji masih seplastik nih…ada yang mo pesen mawar lagi buat latihankuuw…hehehhe?)

Enjoy the chocolate nit….


2 Responses to “Another chocolato cake”


  1. March 29, 2009 at 10:29 am

    Yummy banget nich…. aku ngebayangin di lapisan tengah ada karamelnya… OMG….. what amazing cake… btw maaf, ini iseng2 atau gmana yah ? koq gak ada list cara order etc ? atau langsung telepon aja yah ?🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
February 2009
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: