07
Jul
09

Simplychicks Bachelorate, Farewell and Bithday Party Cupcake

wulan pesen cupcake ini buat acara kumpul2 ma temen2 se”gank”nya heheh dihari itu ada yang ultah ada yang farewell and juga sekaligus bachelorate party..hehe jadi minta yang agak nakal buat seru2an tapi girly….

awalnya yang diminta gambar woman in lingerie/bikini, bag and shoes, wine, plane, and mie ayam…

yang mie ayam punya wulan neh..secara katanya cinta berat ma mie ayam

sok dipilih2..tas yang matching ma sepatunya…

yang ini buat yang farewell….

naaahhh…ini dia GONGnya…kita anggap si wanita2 itu sexy yah..walaupun tampak tangan mereka seperti binaragawati tapi please…kita anggap mereka sexy…(xixixiixi….)H-1 aku dapet request tambahan untuk bikin figurine P*N*S huakakakkaka…geli sendiri pas bikin mana dikasih contohnya sih lebih parah hahahha and ga tega juga dipasang sendirian makanya dibuat double side cupcake tampak depan cewek berlingerie and kalo dibalik…tengtengtengteng…sensor ah…

thanks for the order ya wulan..ikutan excited deh ngerjainnya…ikutan seneng banget masih punya temen2 yang kompak..hiks…jadi kangen teman2kuuuw….:)


0 Responses to “Simplychicks Bachelorate, Farewell and Bithday Party Cupcake”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
July 2009
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: