24
Aug
09

Ferrari 3D Cake

naaah ini dia orderan yang aku ceritain disini, seperti biasa kalo ada request kue 3D yang lom pernah dibuat si tukang kueh ini suka kegirangan sendiri, malah cenderung lebih excited dari yang pesen:)

kebiasaanku kalo mo bikin cake 3D adalah…dengan cari gambar contekannya dan di resize sampe keukuran yang kita mau jadi skalanya pas..tapi untuk yang kali ini ga bisa ngikutin ukuran perbandingan skala karena ternyata si ferari ini puanjang banget badannya…kalo jadi kue nanti kekurusan makanya disesuaikan/ dibuat  lebih bantet body mobilnya biar mantes aja parkir ditatakan kue

untuk base cake mama angel pesen base cake yang sama seperti cake ultahnya angel cake chocolate dengan filling ganache.


0 Responses to “Ferrari 3D Cake”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

More Photos
August 2009
M T W T F S S
« Jul   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: