29
Aug
09

ELMO CUPCAKES AND COOKIES

Cupcakes elmo, and cookies elmo face untuk goodie bag ulang tahun Marsha yang rumahnya dekeeeetttt dikomplek tetangga legenda wisata…aku buat elmo dengan swirl warna warni biar ceriaaaaa

Untuk ngerjain kukis ini aku memang belom terlalu sering..cuma kesan yang ditimbulkan adalah Pegeeeellll booo, salut deh sama yang pesanan kukisnya segambreng, perlu latihan dan belajar manage waktu dengan baik lagi kalo untuk ngerjain pesanan kukis…aku tuh kalo bikin kkis selalu butuh 2 hari sendiri…ga munngkin dalam semalam selesai kukis dengan decor..pasti 2 malam begadangnya deh semalem buat baking…semalem buat decor…padahal ini cuma 30 pcs…ga kebayang kalo ngerjain 100 cookies masa aku kudu ngerjain seminggu huuuh…..

Cookies and cupcakes yang dikemas untuk ultah Marsha dirumah…untuk disekolah pesan juga cookies alphabet nama yang tetep dihias warna warni ceriaa


2 Responses to “ELMO CUPCAKES AND COOKIES”


  1. 1 BundAlika
    October 13, 2009 at 4:39 pm

    Mbak berapa harga kukis elmo dan alphabetnya?
    Trims.

  2. 2 wulan
    October 16, 2009 at 11:47 am

    mba vickaaaa….

    kukis lollipopnya harganya brp???


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

More Photos
August 2009
M T W T F S S
« Jul   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: