20
Oct
09

Varrick 2nd Birthday

My baby boy udah 2 tahuuuun, makin cakep makin pinter makin ngegemesin bikin mama papanya ngakak terus…ugh..kalo dah bahas jadi super lebay deh…karena tiap hari dia bersama playhouse disney salah satu favoritnya yah si animal mechanical ini..bisa heboh sendiri sambil nonton jagoan2nya ini beraksi

ini kue buat tiup lilin di hari H ultahnya 2 september 2009, tadinya mama rencana mo rayain di gymboree tapi karena dah mendekati lebaran ternyata temen2nya dah banyak yang libur, jadi batal deh bikin kue lanjutannya…taun depan aja ya nak….šŸ˜‰

dan inilah aksi the birthday boy yang lagi tiup lilin


0 Responses to “Varrick 2nd Birthday”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
October 2009
M T W T F S S
« Aug   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: