28
Oct
09

Father and Son Cake

Pesenan dari bapa2 bawel….!belom2 udah request buat figurine dirinya sendiri…mau kue buat ultah istrinya ada figurine father and son..”gue pake celana jeans aja ya vick, kaos putih lengan biru ala2 baseball gitu, sepatu adidas putih strip merah, rambut belah pinggir diubun2 aga spike gituh  and gw lagi sama filo ya..baby dibuat botak aja pake empeng and lagi dadaaaaah”..mmmm siap boss…bikin figurinenya aja pake approval berkali2 lewat BBM ampuun pak..ternyata kalo figurine dibongkar pasang hasilnya malah ga maksimal..kekekek akhirnya balik lagi ke yang awal..(jadi ada 2 kepala father and 3 kepala baby yang ga kepake masuk keranjang sampah..oh noooo….)

ini dalam rangka memfungsikan hasil belanja patchwork…karena harganya lumayaaan harus sering2 digunakan..:)

 


0 Responses to “Father and Son Cake”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
October 2009
M T W T F S S
« Aug   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: