16
Nov
09

Baby Girl Minicake

 

Now It’s baby Girl turn….minicake with baby theme…huhuhuhu..buat minicake ini pengerjaannya 3 kali lipet capenya dari buat cupcake..abis baking cake kasih filing per layernya terus trim kuenya biar rapi..terus poles bc satu persatu and baru lapisin fondant..belom ngehiasnya/bikin figurinenya…lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

Designnya masih sama kayak yang baby boy sebelumnya..mo nawarin design yang lain yang pesen maunya itu sajah..jadi manut sajah..hehehhe

Paling lega kalo udah liat packingan rapi berjejer2 siap dikirim..lebih lega lagi pas terima pembayarannya😀


5 Responses to “Baby Girl Minicake”


  1. November 23, 2009 at 2:39 pm

    aduh mom lucunyaa.. aku ngeceng-ngeceng buat ultah setahun anakku ya.. masih lama sih 1 april 2010.. hehe..

  2. 3 mamatozz
    November 24, 2009 at 8:06 am

    Mbak, untuk cupcakes seperti min. pemesanan & ini harganya berapa ya?
    kalau ke kompleks Kenari Nusantara, ongkirnya berapa?

  3. 5 suryani
    February 4, 2010 at 2:16 pm

    halo mbak…mau tanya dong harga one month cake gini..tapi aku maunya bulet aja…gak kotak…bisa?…tolong email aku ya….ke suryaniwidodo@yahoo.com…tengkyuuuuu….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
November 2009
M T W T F S S
« Oct   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: