26
Oct
10

Thomas The Train for Fayyadh 2nd Birthday

Selama ini bikin Thomas Cake selalu dari fondant.. tapi kali ini mommy fay minta yang buttercream aja soalnya ga doyan fondant katanya.. hayu ajah sayah mah.. cuma emang lebih harus ati2 kalo pake BC kecolek dikit kan ancuur mineeh..

tantangan berikutnya adalah menjauhkan kue yang udah jadi dari jangkauan varrick bisa nangis bombay mamahnya inih pas udah ati2 maduin warna kecolek dikiiit aja nyampur deh tuh biru-abu -item ama merah..hihiihihi

Selain Cake ulang tahun juga ada cupcake buat goodie bag

Cupcakes simple dengan topper butter cream and nama and angka 2 dari fondant.

Ini Packing goodie bagnya udah termasuk pita and birthday tag.


0 Responses to “Thomas The Train for Fayyadh 2nd Birthday”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Award

Internet Sehat

Greeting from VICKA

Hai..hai vicka is A (newly)MOTHER (I am really proud of having this new title) with one cute&handsome baby boy VARRICK (Nuarsyiiissss) still working, Love Baking, less capability of writing..but want to share some parts of my life to all of you..

CONTACT VICKA

VICKA Kota Wisata Cibubur EMAIL:Vickaaa@Gmail.com YM ID:Vicka99ok Phone:081806126051

Categories

Flickr Photos

Marinir Cupcake

Dwi Sasono Beach Cake

In The Night Garden Cakes

More Photos
October 2010
M T W T F S S
« Apr   Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Follow Me on Twitter @vickacakes

Varrickmom’s Visitors


%d bloggers like this: